dissabte, 5 de març del 2016

TALLER DE CUINA

(Imatge etiquetada per a la seua reutilització)

Com ja coneguem tots els aliments i les seues característiques, ja som tots uns experts per a convertir-nos per un dia en cuiners i fer la nostra pròpia recepta.

Per a açò, en primer lloc escriurem entre tots la nostra recepta, els passos que hem de seguir per a la seua realització i també farem una llista amb tots els elements necessaris.

Una vegada feta la nostra recepta i la compra amb els aliments i utensilis que anem a utilitzar, anirem a la cuina del menjador de l’escola i amb ajuda del mestre i la cuinera farem el nostre plat.

Ens distribuirem en grups i cada grup tindrà una funció. Per exemple, un grup serà l’encarregat de tallar amb ajuda del mestre els ingredients, altre farà la salsa que acompanyarà el nostre plat i l’altre s’encarregarà de preparar els plats i fer la decoració per a la presentació final.

Una vegada estiga tot preparat, amb ajuda del mestre i la cuinera, posarem tots els plats en el forn perquè es cuinen i mentres anirem a preparar la taula i rentar-nos les mans.

Per últim, podrem provar com ha eixit la nostra recepta i fer una foto als plats per a crear el nostre propi llibre de receptes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada