dilluns, 7 de març del 2016

PDI EN EDUCACIÓ

La pissarra digital interactiva és un recurs tecnològic molt profitós en l’educació, ja que permet que els alumnes siguen participants actius del procés d’ensenyament i aprenentatge.

Sabem que hui dia la PDI està present en totes les escoles i en algunes tenen inclòs una pissarra digital per aula, tot un avantatge per a treballar sobretot amb els xiquets, ja que quan treballem amb ella, a més de despertar un gran interés en els alumnes, podem guardar els treballs realitzats i consultar-los en qualsevol moment.

Altre avantatge de treballar amb la PDI és que els xiquets, de manera transversal, aprenen a respectar el torn i a seguir normes i indicacions per a poder realitzar correctament l’activitat.

Com hem dit, per a la utilització de la PDI és important que cerquem i utilitzem materials i recursos en els quals els xiquets puguen participar. D’aquesta manera, podrem treballar també la psicomotricitat fina.

Aquest recurs, per tant, podem utilitzar-lo per a realitzar qualsevol activitat, ja siga per fer les rutines de l’aula com l’assemblea, fer activitats o inclòs fer visites virtuals a museus, teatres, etc.

Com nosaltres estem treballant la Unitat Didàctica de l’Alimentació Saludable i ja hem aprés tot sobre els aliments i el seu consum, proposem reforçar els continguts treballats amb uns jocs interactius.


Joc: “Menja bé, tu hi guanyes” de la Diputació de Barcelona, Àrea de Salut Pública i Consum.

Punxa en la imatge per a jugar i aprendre!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada